Zabil soka v lásce: Už je ve vazbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zabil soka v lásce: Už je ve vazbě!

Petr Jakub teď zpytuje svědomí.
Petr Jakub teď zpytuje svědomí. (ČTK)

BRNO – Petra Jakuba (20) podezřelého z vraždy přítele jeho někdejší partnerky, vzal včera brněnský krajský soud do vazby. Svého o rok staršího soka v lásce Jakub ubodal v sobotu nad ránem nedaleko hřiště v Mokré-Horákově na Brněnsku.

Petra Jakuba (20) podezřelého z vraždy přítele jeho někdejší partnerky, vzal včera brněnský krajský soud do vazby. Svého o rok staršího soka v lásce Jakub ubodal v sobotu nad ránem nedaleko hřiště v Mokré-Horákově na Brněnsku.

Zavražděný mladík se v sobotu se svou přítelkyní vracel z baru. Domů však už nedošli – cestu jim zkřížil právě Jakub, který s dívkou chodil dříve. Svého konkurenta údajně několikrát bodl kuchyňským nožem, pak ho shodil ze srázu a utekl. Policie po něm pátrala do úterního rána, kdy se vrátil do domu své matky v Hostěnicích. Policisté jej ihned zatkli. Podle některých informací mladík na útěku poslal rodině SMS, že lituje toho, co se stalo, a že se loučí. Místní lidé pak spekulovali, že spáchal sebevraždu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.