Pustí Zemana z nemocnice až dnes? Další návštěva manželky Ivany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pustí Zemana z nemocnice až dnes? Další návštěva manželky Ivany!

Prezident Miloš Zeman
Prezident Miloš Zeman (Profimedia.cz)

Další den ve špitále strávil prezident Miloš Zeman (76). Ten je v Ústřední vojenské nemocnici týden. Dnes má ale už na programu pracovní schůzky. Jenže nikdo nechtěl říct, kdy hlava státu půjde domů.

Lékařská vyšetření odhalila u prezidenta podle Hradu jen dehydrataci a mírné vyčerpání. Hlava státu však byla v péči doktorů už týden. A ani včera to nevypadalo, že by měl jít Zeman domů. „Pan prezident bude ještě dnes (v úterý) hospitalizován,“ řekla Aha! mluvčí střešovické nemocnice Jitka Zinke s tím, že by měl být prezident propuštěn. Dnes ho totiž čekají schůzky s ministryní financí Alenou Schillerovou (57, za ANO) nebo šéfem ODS Petrem Fialou (57). A politici zatím podle vyjádření svých mluvčích se setkáním počítají.

Zdravotní stav prezidenta: Kolik toho máme vědět?

Video se připravuje ...

Zeman si v nemocnici nemohl včera stěžovat na nedostatek pozornosti. Stejně jako v minulých dnech ho přijela navštívit manželka Ivana (56) s kancléřem Vratislavem Mynářem (53). Byli s nimi i ředitel sekretariátu Jaroslav Hlinovský a hradní protokolář Vladimír Kruliš (39). Ti podle fotografů Aha! přinesli do nemocnice květinové koše.

Škoda za 10 milionů

Kdo je muž, jehož Zeman omilostnil v den svého nástupu do nemocnice? Jde o člověka, kterého pražští policisté vinili z krácení daně se škodou ve výši zhruba 9,7 milionu. Dříve byl dvakrát potrestán podmínkou za řízení pod vlivem návykové látky a jednou za porušení tohoto zákazu zaplatil 60 tisíc. Trest mu Zeman prominul ze zdravotních důvodů.

Miloš Zeman a jeho nejslavnější bonmoty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.