Dražili Černou perlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dražili Černou perlu!

O tuto láhev koňaku byl včera mezi dražiteli velký zájem.
O tuto láhev koňaku byl včera mezi dražiteli velký zájem. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Jedinečná lahev speciálního koňaku Rémy Martin šla včera do tajné dražby v luxusním hotelu Mandarine. Královský koňak Ludvíka XIII. Black Pearl, alias Černou perlu se pokusilo získat hned 30 zájemců!

Jedinečná lahev speciálního koňaku Rémy Martin šla včera do tajné dražby v luxusním hotelu Mandarine. Královský koňak Ludvíka XIII. Black Pearl, alias Černou perlu se pokusilo získat hned 30 zájemců!

Výjimečnost aukce byla i v tom, že šlo o poslední lahev tohoto koňaku, která šla do prodeje. Tu předposlední se podařilo vydražit v Japonsku za 1,8 milionu korun. „Černá perla je jedinečná v tom že se skládá z více než 1200 druhů koňaků, pokaždé když se napijete, chutná jinak,“ popisuje jedinečný degustátorský zážitek Jean – Sebastien Boileau ze společnosti Rémy Martin, který láhev doprovázel. „Nejstaršímu koňaku v lahvi je 100 a nejmladšímu 40 let, jedná se o nejlepší možný výber z oblasti Grand Champaign,“ dodal Boileau.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.