Fotbaloví fanoušci slaví! Po letní pauze se vrací ty nejlepší evropské soutěže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Fotbaloví fanoušci slaví! Po letní pauze se vrací ty nejlepší evropské soutěže

 (FORTUNA GAME a.s.)

Zatímco všem školákům utečou první tři čtvrtiny prázdnin jako voda, fotbaloví fanoušci po celé zažívají nekonečné peklo. Ty nejlepší ligy totiž mají letní pauzu, během které se absťák fanatiků po tom nejlepším fotbale zvětšuje každým novým dnem. Milovníci fotbalu si ale konečně přijdou na své. Už v pátek totiž začíná anglická Premier League, německá Bundesliga a španělská La Liga!

Ačkoliv letos bylo díky mistrovství Evropy čekání na špičkový fotbal kratší, než obvykle bývá, milovníci kopané zažívali v posledních dnech muka. Sledování soutěží druhé kategorie sice na nějakou chvíli pomůže, taková dánská nebo švédská liga vás ale brzy omrzí.

Ten nejlepší ligový fotbal se ale vrací už tento pátek. Ve 20:30 uvidíme výkop německé Bundesligy, kde Mönchengladbach vyzve na domácí půdě suveréna ligy Bayern Mnichov. O půl hodiny později začne na Ostrovech nový ročník Premier League duelem nováčka soutěže Brentfordu s Arsenalem a ve Španělsku ve stejný čas začne La Ligy zápasem Valencia – Getafe.

Speciální sázky na Fortuně!

Jak už bývá dobrým zvykem u sázkové kanceláře Fortuny, která má největší kurzovou nabídku v Česku, bookmakeři nevypsali pouze kurzy na jednotlivé zápasy, ale také i na celkový výsledek ligy. Sázkaři tak například mohou hned využít odchodu hvězdného Lionela Messiho z Barcelony do PSG, čímž se zvedly výrazně šance na titul pro Real Madrid.

Ti, kteří ale nemají rádi dlouhodobé sázky, si ale přijdou na své taky. Fortuna má v nabídce ke každému jednotlivému zápasu v nabídce několik desítek sázkových příležitostí. V Premier League jich bývá klidně i ke stovce. Každý ze sázkařů si tak vybere to svoje.

Živé streamy v live sázkách

Vsadili jste si a chtěli byste svému tiketu fandit u přenosu zápasu? Pak si otevřete live sázky Fortuny a sledujte streamy evropských top soutěží. Navíc v nich můžete jistit výsledek zápasu díky široké nabídce live kurzů.

Jediná z nejlepších soutěží, která zatím není na Fortuna TV, je anglická Premier League. Jediným poskytovatelem, který tuto soutěž může v Česku vysílat, je totiž Premier Sport. Přístup na tuhle sportovní televizi ale můžete díky Fortuně získat. Premier Sport je totiž v nabídce O2 TV. A přístupy do O2 TV rozdává Fortuna těm nejlepším tipérům v rámci hry Megatrefa.

V téhle tipovačce se hráči snaží trefit přesné výsledky všech zápasů Fortuna Ligy. Pokud trefí všech 8 zápasů v přesném skóre, úspěšný tipér si odnese jackpot, který je aktuálně na částce 1 150 000 Kč a každé kolo se zvýší o 50 tisíc. Tři nejlepší v každém kole si pak odnáší tříměsíční přístup na O2 TV a 500 korun na sázení, 4.-40 místo dostává 250 Kč na Fortuna účet a odměňováni jsou i ti nejúspěšnější za celý měsíc nebo sezónu.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.