Emoce Pekarové a buchta Maláčové získaly ocenění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Emoce Pekarové a buchta Maláčové získaly ocenění

Blíží se volby a politici na sociálních sítích řádí jak zjednaní. Nic totiž voličům neřekne, že jste super kandidát hodný ke zvolení víc než fotka, jak se vytlemený válíte na balíku sena. A proto vyhlašujeme ceny za politickou prezenci na sociálních sítích, dnes pouze ženskou kategorii. Hlavní cenu nedostal nikdo jiný ne naše milovaná Ála Schillerová za krokodýlí slzy. Oproti Markétě Pekarové Adamové ale aspoň ukázala emoce, protože její foto v řepce....no více v Síťovinách na Mall.tv.

Martin Jirman, Lucie Macháčková, Petr Vojnar a Bára Guzdková jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.

Autor:  mc

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.