Lounové se splnil sen, obavy přesto jsou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Lounové se splnil sen, obavy přesto jsou ...

Dráždivá Olga Lounová vyšpulila zadeček.
Dráždivá Olga Lounová vyšpulila zadeček. (Foto: pro Aha! - Radim Kořínek, archiv O. Lounové)

Rychlá a zběsilá. Taková se Olga Lounová předvede ve svém novém videoklipu k písní Dávej to! Oblíbená zpěvačka totiž předvede další svou životní vášeň. Kromě automobilových závodů totiž propadla driftování!

To, že je Olga Lounová vášnivou profesionální jezdkyní rallye, není žádným tajemstvím. Zpěvačka ale kromě závodů propadla další disciplíně. Začala totiž driftovat. A právě tento svůj um nyní předvedla ve svém novém videoklipu k písni Dávej to! „Miluju auta, a všechny možnosti, co se s nima dají dělat. Když jsem viděla driftová videa, tak jsem se absolutně nadchla. Pak jsem zjistila, že se u nás jezdí seriál závodů Czech drift challenge a díky Pepovi Strnadovi jsem si vyzkoušela pár jízd vedle nejlepších jezdců." říká Olga, která se v klipu předvede jako velká milovnice zvířat.

Rozhodnutím zmrazit si vajíčka Olga Lounová spustila lavinu: Pošťouchla tím řadu kamarádek

Video se připravuje ...

Již příští týden zpěvačka navíc odhalí svou účast na jednom z nejzajímavějších a nejnebezpečnějších závodů světa, jehož hymnou by se hit Dávej to! mohl stát. „Už je to dlouho mým snem, ale zároveň asi největší obavy jestli to zvládnu. Tentokrát pojedu jako navigátor,” dodává Olga, která se stala členkou úspěšného českého týmu ORION Moto Racing Group a při Dakarském ralley bude navigovat pilotovi Martinovi Čábelovi.

Mrkněte na videoklip:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.