Dostal dva roky natvrdo! Valoušek se chtěl nechat vykastrovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dostal dva roky natvrdo! Valoušek se chtěl nechat vykastrovat!

Valoušek při vynesení rozsudku neprojevoval žádné emoce.
Valoušek při vynesení rozsudku neprojevoval žádné emoce. (pro Aha! – Michal Vlček)

ZLÍN – Dva roky natvrdo. Tento verdikt si vyslechl bývalý automobilový závodník Pavel Valoušek (55) za pohlavní zneužívání dívenky, které v té době bylo pouhých 11 let. Nepomohl mu ani na poslední chvíli vznesený slib, že se nechá vykastrovat.

„Jde jen o ústní slib, který může kdykoliv odvolat. Kdyby operaci už podstoupil, dostal by zřejmě pouze podmínku,“ na rovinu prozradil předseda senátu Radomír Kudela.

Bývalému mistru rychlých kol přitížil i fakt, že před třinácti lety byl za podobný čin už jednou odsouzen. S podmíněným trestem od soudu odešla i matka (44) zneužívané dívenky. Ta za pár stovek vykonávala pravidelně s Valouškem pohlavní styk a k těmto radovánkám vodila i svou nezletilou dceru. „Valoušek dívenku nejdříve pouze osahával na intimních místech, později ho ale začala orálně uspokojovat, za to její matka inkasovala 1000 korun,“ líčí otřesné praktiky státní zástupce Roman Kafka. Dívenka se schůzkám s Valouškem bránila, matka ji však přesvědčovala, že peníze potřebují.

8.11.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.