Trestní řízení v kauze Feri: Obvinění ze znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trestní řízení v kauze Feri: Obvinění ze znásilnění!

Dominik Feri na snímku z března 2020.
Dominik Feri na snímku z března 2020. (Profimedia)

Trestní řízení včera zahájila policie v kauze údajného sexuálního obtěžování dívek ze strany exposlance Dominika Feriho (24).

Prošetřuje, jestli se nedopustil některého z trestných činů proti lidské důstojnosti. Strážci zákona se začali zabývat případem poté, co Deník N a A2larm přinesly svědectví dívek, které měl Feri obtěžovat a vynutit si na nich sex. „Kriminalisté začali případ prověřovat a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání některého z trestných činů proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti,“ uvedl mluvčí pražských policistů Jan Daněk.

Reflexe Kalouska a Stoniše: Kalousek - Feri se zachoval odpovědně. Stoniš – do Česka bohužel dorazilo hnutí #MeToo

Video se připravuje ...

Na případ pak bude dohlížet pražské obvodní zastupitelství pro první městkou část. „Zároveň žádáme další případné poškozené, které se zatím policii nepřihlásily, aby tak učinily,“ dodal Daněk. Feri už kvůli obviněním rezignoval na své členství v TOP 09 i mandát poslance a hodlá se bránit soudně.

Video Dominika Feriho s názvem VOLBY NEJSOU SEXY, Z NICH NEMÁŠ EREKCI

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.