Paltrowová to schytala za chleba a alkohol v lockdownu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paltrowová to schytala za chleba a alkohol v lockdownu!

Někteří lidé hledají jakýkoliv důvod proč na celebrity nadávat. Chudák Gwyneth Paltrowová si postěžovala, že lockdown pro ni byl moc náročný, a tak se vyprdla na diety azdravou stravu a cpala se chlebem a zapíjela ho alkoholem. Na smršť mravokárců nebylo třeba čekat dlouho. Hejtři Gwyneth pasivně agresivně (a někdy jen agresivně) upozornili, že ona jedla chleba, zatímco jiný přišli o střechu nad hlavou a své milované. A jaký byl váš nejhorší moment lockdownu? Více na Mall. tv v dnešních Síťovinách.

Martin Jirman, Marie Radostová, Lucie Macháčková a Petr Vojnar jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství.



Autor:  mc

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.