Podpořte dětskou fantazii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Podpořte dětskou fantazii

 (Shutterstock)

Vzpomínky se uchovávají celý život. Některé se vryjí hlouběji, jiné za chvíli zapomeneme. Co si ale pamatujete ze svého dětství? Není samozřejmě možné pamatovat si vše. Vzpomínáte si na svoji nejoblíbenější hračku, se kterou jste trávili čas? Jak vypadal váš dětský pokojíček? Hodně vzpomínek se uchovává ve spojitosti s vůněmi, jak voněl váš dům? Nebo také s tradicemi, jak jste slavili Vánoce, jaké tradice s nimi máte z domova spojené, a jaká byla vaše oblíbená ozdobička na vánočním stromečku?

Vše je o detailech

Možná si nepamatujeme vše, ale věci, které nás něčím zaujaly si budeme pamatovat po celý život. A právě takovým detailem se může stát i dětské povlečení. Pamatujete si, jak vypadalo to vaše nejoblíbenější? Možná vás rodiče překvapili povlečením s motivem z filmu, na kterém jste byli společně. Určitě si pamatujete, jak jste se vždy těšili, až vám jim maminka znovu postel povlékne. Jak rádi jste v něm usínali i na tu svěží vůni, která vás obklopovala.

Chceme pomoci utvářet krásné vzpomínky

Přesně takové vzpomínky chceme pro vaše nejmenší. Každý si podle vlastních zájmů a koníčků může vybrat z velké nabídky produktů. Přitom pomocí rychlého filtrování u toho nestrávíte mládí. U nás najdete něco pro ty nejmenší, ale i pro ty starší. Barevné puntíky nebo oblíbená zvířátka pro malé slečny. Dopravní prostředky a filmové postavičky pro malé raubíře, vše v pestrém provedení, které zaujme na první pohleh .

Kde hledat kvalitní lůžkoviny?

Mnoho možností najdete na internetových stránkách https://ceskeluzkoviny.cz/157-povleceni. Nekonečné množství barev, materiálů a velikostí v kvalitním provedení, které si vyberete v pohodlí domova a my vám je okamžitě dovezeme. Přitom nemusíte vybírat sami, co zapojit své nejmladší? Určitě si rychle vyberou.

Škola hrou

Podpořte jejich fantazii a nechte je se těšit na výsledek. Navíc pokud objednáte více druhů, můžete jim vštípit základy na celý život. Tak moc se budou těšit na další vybraný kousek,  že vám vždy rádi pomůžou rychle povlečení převléct. Můžete se tak navrátit ke Komenského metodě propojení učení a her. Uvidíte, že i v dospělosti si vzpomenou na povlečení s jednorožcem, na které se vždy těšili.

Nestárnoucí bavlna

A když už hledáte povlečení pro své malé princezničky a raubíře, určitě se vyplatí zainvestovat do kvalitního bavlněného a příjemného materiálu. Takové, které dokáže zajistit dobrý spánek. Bavlna je velmi jemnou tkaninou s vysokou hustotou jemných přízí. Co to přesně znamená? Jen to, že v zimě zahřeje a v létě ochrání před horkem. Navíc 100% bavlna, kterou najdete právě u nás, dokáže odvádět pot, a přitom je na omak příjemná. Lidé se pomalu, ale jistě opět navrací k této textilii, a proto bavlněné povlečení patří mezi jedno z nejoblíbenějších. Například bavlněná prostěradla se pro své vlastnosti stala stálicí na českém trhu.

Nejen lůžkoviny udělají radost

A stejně jako oblíbené povlečení, můžete své dítko překvapit i ručníkem s oblíbeným dětským motivem. Dobře savé froté ručníky totiž udělají radost, jen pokud vyberete ten správný motiv. Naštěstí u nás najdete oblíbené dětské motivy od Prasátka Pepiny, přes Tlapkovou patrolu, Mickey Mouse, Simpsonovi nebo třeba Ledové Království. A to už je hodně neodolatelný výběr pro vaše děti!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.