Drama se šťastným koncem na D10: Kamiony slisovaly dodávku mezi sebe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drama se šťastným koncem na D10: Kamiony slisovaly dodávku mezi sebe

Po chvíli se řidič začal pomalu soukat z kabiny...
Po chvíli se řidič začal pomalu soukat z kabiny... (Foto Aktu.cz)

Rozjetý kamion napresoval malou dodávku na zaparkovanou cisternu plnou chemikálie. Řidiči uvnitř šlo o život, nebylo jasné, zda jdedy nevytékají ven. Policisté šoféra vytáhli předním oknem, nakonec vyvázl bez škrábnutí.

Hrozivá nehoda se odehrála včera kolem druhé ráno u benzinky na dálnici D10 za Prahou směrem na Mladou Boleslav. Řidič kamionu odbočoval na parkoviště a nevšiml si stojící dodávky. Ta po chvilce skončila napresovaná mezi dvěma obrovskými kolosy a muž uvnitř neměl šanci se dostat ven.

Hrozil výbuch

Podle agentury Aktu.cz policisté, kteří na místo přijeli, zjistili nejenom to, že v dodávce je člověk, ale i to, že cisterna je plná chemické sloučeniny. Protože nebylo jasné, zda neuniká a nehrozí nebezpečí výbuchu, rozhodli se okamžitě zasáhnout a muže vyprostit.

Jediná cesta

Strážci zákona došli k závěru, že jediná cesta ven z dodávky je přes přední okno. Muži v kabině poručili, aby si chránil hlavu dekou, a poté začali opatrně, ale prudkými ranami rozbíjet přední sklo. To po chvilce snažení povolilo a nezraněný řidič vylezl ven. „Okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Další uvězněný

Podobný případ se stal 5. března odpoledne v pražských Košířích. Řidič Fordu Transtit zastavil u chodníku a šel pro náklad. Jakmile vlezl do zavazadlového prostoru, dodávka začala sama couvat a zastavila se až o auto stojící za ní. Před tím se ale ještě zadní dveře zabouchly a muž zůstal uvnitř. Vysvobodili ho až hasiči.



Přečtěte si
Uživatel_5512612
13. 3. 2021 • 19:08

Hello My Dear,
I was Searching for a honest and trustworthy person and my heart accept you , Am Mr. Akron Benjamin, I need a partner and I hope you will be interested after reading my proposal. Please contact me in this Email for more of it. thanks, benja­minmra­kron61­7(at)g­mdut­com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.