Jiřího (†39) našli na dně řeky! Uškrtil před tím manželku (†44)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiřího (†39) našli na dně řeky! Uškrtil před tím manželku (†44)?

Tělo pohřešovaného Martina našli policisté na dně Vltavy.
Tělo pohřešovaného Martina našli policisté na dně Vltavy. (FOTO PČR)

Chtěla se s ním rozvést a proto zřejmě zabil nejdřív ji a pak sebe? Policie od středy rozplétá případ uškrcené Martiny (†44), včera potvrdila nález jejího manžela Jiřího (†39) na dně Vltavy.

Na pátrání po muži, který ve středu odstavil své auto na Žďákovském mostě v Orlíku nad Vltavou a poté pravděpodobně skočil, nasadili policisté vrtulník i potápěče. „Tělo muže ve večerních hodinách nalezli a dopravili na břeh,“ potvrdil policejní mluvčí Jiří Matzner. Podle informací ČTK policie pracuje i s vyšetřovací verzí, že Jiří mohl stát za středeční vraždou své manželky Martiny v přízemním bytě v Kamenici nad Lipou na Pelhřimovsku. „V rámci prověřování jsme stanovili několik verzí týkajících se jak osoby pachatele, tak možného motivu tohoto činu,“ uvedl k tomu stroze kriminalista Pavel Kubiš. Policie včera navíc potvrdila, že po manželském páru zůstaly osiřelé děti.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.