Slunce, Senát, jahody... Tajné eso ČSSD: Troška do Senátu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slunce, Senát, jahody... Tajné eso ČSSD: Troška do Senátu!

Zdeněk Troška
Zdeněk Troška

HOŠTICE – Režisér Zdeněk Troška (54) by se mohl stát senátorem! Před několika dny totiž dostal nabídku kandidovat ve volbách v příštím roce jako nezávislý za ČSSD. A nabídku zvažuje!


„Ano, nabídku jsem opravdu dostal, ale rozhodnut stále nejsem. Hlavně z časových důvodů,“ prozradil Aha! režisér. Troška, rodák z jihočeských Hoštic u Volyně, se o politiku nikdy příliš nezajímal. Přesto ho nabídka stát se senátorem zaujala. Rád by něco udělal pro kraj, kde se narodil a celý život žije.

„Teď se chystám na týden s rodinou do Egypta. Až se vrátím, čekají mne další jednání a především se vypravím do Senátu podívat na skutečný chod práce senátorů. Bude-li to hodně časově náročné a neumožnilo by mi to připravovat a točit filmy, nabídku s díky odmítnu,“ říká razantně Troška.

Oblíbený režisér by mohl příští rok kandidovat za strakonický volební obvod. O kandidatuře minulý týden jednal i s šéfem strany Jiřím Paroubkem, který mu udělal oficiální nabídku.


Autor: (mp)
Foto Aha! - Marek Pátek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.