Rvačka v herně: Rus zmlátil krásku! Ta ho pak líbala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rvačka v herně: Rus zmlátil krásku! Ta ho pak líbala!

Opilý Rus nebyl schopen chůze.
Opilý Rus nebyl schopen chůze. (pro Aha! – Aleš Kartal)

PRAHA – Šílenství popadlo v herně mladého Rusa! Z alkoholu, vzrušení u hracích automatů a značné prohry si »namíchal« pořádný amokový »koktejl«. A pak začal v herně v Myslíkově ulici v Praze vyvádět.


Jenže zlost si začal vybíjet na své křehké přítelkyni. Surově Rusku napadal a bil.

Kliknutím zvětšeteDívky se zastali zaměstnanci podniku a další návštěvníci. „Násilím od ní toho chlapa museli odtrhnout. Rval se jako posedlý,“ řekl Aha! svědek incidentu. Opilý Rus dostal při potyčce pořádně do těla. Pak už se rváči věnovali hlavně policisté a záchranáři.

Všechny ale šokovalo nečekané rozuzlení konfliktu. Zmlácená slečna hned na místě agresorovi odpustila a něhou nešetřila. „Místo aby ho pustila k vodě, ještě celá od krve se starala o to, co mu je a kdy ho zase uvidí. Chtěla s ním jet sanitkou i do nemocnice,“ líčil svědek. Když muže záchranáři nakládali na nosítka, plakala. Jet s ním ale nemohla. I když pár minut předtím od něj dostala ránu pěstí, dala mu před cestou do nemocnice alespoň polibek na rozloučenou.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.