Vynalézavý podvodník: Stačila mu jen manžeta! Na ruletě vyhrál 700 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vynalézavý podvodník: Stačila mu jen manžeta! Na ruletě vyhrál 700 tisíc!

Vynalézavý hráč Rostislav Sousedík.
Vynalézavý hráč Rostislav Sousedík.

ZLÍN – Až tříletý pobyt za mřížemi hrozí za podvod na elektronické výherní ruletě Rostislavu Sousedíkovi (46) ze Zlína. Ovlivňoval totiž dopady kuličky tak, aby dosáhl co nejvyšší výhry. Majitelé zařízení škodu vyčíslili na necelých 700 tisíc korun.


Sousedík hrál na ruletě v restauraci U Mašinky na vlakovém nádraží v Otrokovicích od loňského ledna do května. „Byly tam stále dokola nezvyklé výhry. Kdykoliv pan Sousedík přišel, tak vyhrál,“ uvedl zástupce majitele rulety Zdeněk Kopelent.

Po upozornění provozovatele restaurace tak pro jistotu prozkoumali záznamy z kamer, které ruletu sledují. „Zjistili jsme, že strká pod dřevěný límec rulety nějaký předmět, asi manžetu, kterou pak posunul kuličku na jím vsazenou výseč a čísla,“ řekl technik poškozené firmy Zdeněk Ingr. Podle zaměstnanců restaurace vyhrával Sousedík nejdříve tisícikoruny, později se sumy vyšplhaly až k desetitisícům. Obžalovaný včera u soudu odmítl vypovídat.


Autor: (pam)
Foto: ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.