Jak dopadne jarní zabijačka kancléře Mynáře? Hygiena: Odloženo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jak dopadne jarní zabijačka kancléře Mynáře? Hygiena: Odloženo!

Mynář za zabijačku potrestán nebude.
Mynář za zabijačku potrestán nebude. (Blesk:David Malik - CNCenter A.S.)

V době jarního vyhlášeného stavu nouze uspořádal hradní kancléř Vratislav Mynář (53) zabijačku. Vyšetřován byl proto policií za porušení vládních opatření.

Ta případ předala hygienikům, kteří nyní rozhodli, že je případ odložen! A důvod? Zlínská hygiena, která případ řešila (na území Zlínského kraje se porážka konala), své rozhodnutí opírá o rozsudek pražského městského soudu.

„Daný případ byl usnesením odložen, a to v důsledku zrušení některých mimořádných opatření ministerstva zdravotnictví rozsudkem Městského soudu v Praze,“ uvedla Vendula Ševčíková z Krajské hygienické stanice Zlínského kraje. Pražský městský soud totiž v dubnu zrušil čtyři opatření ministerstva zdravotnictví, která v souvislosti s koronavirovou pandemií omezila vládní opatření.

A mezi nimi i to zakazující shromažďování osob. I tak ale šéf prezidentské kanceláře jeden trest dostal. Prase, které se tam poráželo, nebylo totiž registrováno na Státní veterinární správě, a ta mu proto uložila pokutu 1300 korun.

Přečtěte si
hillaarkaa
24. 12. 2020 • 07:12

Mno jéjej­,pro­věrka,­záko­ny,hy­giena­....hou­by zle Ruka ruku myje,že

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.