Kováčová a Paroubek: Tajná svatba v Německu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kováčová a Paroubek: Tajná svatba v Německu?

Na tomto malebném zámečku u jezera se měl Paroubek tajně oženit s Kováčovou.
Na tomto malebném zámečku u jezera se měl Paroubek tajně oženit s Kováčovou. (Aha! – Josef Mašek, Profimedia.cz)

MNICHOV – Z jednoho z nejsledovanějších českých mileneckých párů, expremiéra a šéfa ČSSD Jiřího Paroubka a Petry Kováčové, se o víkendu prý stali manželé! Podle informací deníku Aha! mělo ke svatbě dojít na zámečku Starnberg nedaleko Mnichova.

Z jednoho z nejsledovanějších českých mileneckých párů, expremiéra a šéfa ČSSD Jiřího Paroubka a Petry Kováčové, se o víkendu prý stali manželé! Podle informací deníku Aha! mělo ke svatbě dojít na zámečku Starnberg nedaleko Mnichova.

Paroubek s Kováčovou se zúčastnili semináře sociálních demokratů v Brannenburgu, kde expremiér převzal cenu Wenzela-Jaksche. Přijeli však o den dříve a jejich sobotní odpolední program je velkou neznámou. Podle českých účastníků semináře mělo v té době dojít na zámku k úřednímu sňatku.

Oficiálně se měl Jiří Paroubek v sobotu setkat s bavorským premiérem Günterem Becksteinem. Jeho úřad však o setkání odmítl hovořit. Proč by se však lídr české levicové opozice setkával s politikem z pravicově konzervativní CSU?

„Setkání Paroubka s bavorským premiérem bylo jen zástěrkou pro obřad,“ tvrdili včera někteří účastníci semináře. Podle nich jim úřední požehnání dal šéf českého konzulátu v Mnichově Karel Borůvka. Ten skutečně Paroubka doprovázel i na nedělní akci. „Přišli jste pozdě, svatba byla už včera,“ vtipkovala s novináři žena konzula.

Kováčová se odmítla k údajné svatbě vyjádřit. Paroubek byl sdílnější, přesto stručný: „Ke svatbě nedošlo.“ Zároveň však připustil, že malá nenápadná svatba se bude konat v brzkých týdnech. Pokud však jen neoznámí sňatek již uskutečněný ve Starnbergu.

Každopádně »Paroubkovi« se v sobotu večer náramně bavili při živé hudbě v odborářském středisku v Brandenburgu. Dokonce zapomněli i na to, že s jejich návštěvou počítají v mnichovském Českém centru, kde se konala malá slavnost novin Prager Zeitung.

Co syn dělá, mě nezajímá!

Jiří Paroubek se v Mnichově konečně vyjádřil ke skutečnosti, že jeho syn pracuje pro majitele kasin Antonína Šimka. „O synovy pracovní aktivity se nezajímám. Ale shodou okolností jsem s ním v sobotu hovořil. Potvrdil mi, že s firmou pana Šimka nemá žádnou dohodu jako osoba samostatně výdělečně činná, ani s ní není v žádném jiném pracovně právním vztahu. Jen zřejmě jednou radil kamarádovi, který u této firmy pracuje,“ sdělil deníku Aha! Paroubek. Deník Aha! jako první přinesl v sobotu informace o tom, že Paroubek junior montuje kamerové systémy do sítě kasin Happy day Antonína Šimka, který je příbuzný kolotočáře Václava Kočky. Podle blízkého zdroje mladému Paroubkovi měl za sjednanou práci dostávat až 1000 korun na hodinu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.