Britka chystá svatbu s dvojnásobným vrahem: Vím, že mě může zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Britka chystá svatbu s dvojnásobným vrahem: Vím, že mě může zabít!

Tracy se nemůže dočkat, až svého vyvoleného uvidí.
Tracy se nemůže dočkat, až svého vyvoleného uvidí. (Foto Profimedia.cz)

Proto se říká o lásce, že je slepá! Britka Tracy Bottomleyová (41) se chystá vdát se za dvojnásobného vraha! Připouští, že ji může zabít, ale... Nějak jí to nepřekáží!

Rozvedená Tracy se se svým snoubencem nikdy nesetkala. Deníku The Sun ale řekla, je připravená na všechna úskalí, která jí nastávající svazek může přinést. Američan Ernest Otto Smith (53) si odpykává doživotí za brutální a promyšlené vraždy muže a ženy před 15 roky. Tracy se do něj zamilovala v roce 2018, když si spolu začali dopisovat. Intenzivní e-mailovou komunikaci brzy nahradily telefonáty, ve kterých se Tracey dověděla, proč a jak její vyvolený vraždil. „Ernest nemluví jako vrah, v jeho hlase není slyšet nič hrozivého, mrzí ho, co udělal,“ brání svou lásku. Ernest ji prý neděsí, nepatří podle svých slov k lidem, kteří se lehce vylekají.

Ernest strávil léta na samotce.

Ernest strávil léta na samotce.

„Ano, je to sériový vrah, spáchal několik vražd, ale já chápu riziko toho, co se může stát! A stále ho miluji,“ tvrdí Angličanka a odvolává se na traumatizující minulost svého milovaného. „Říkal mi, čím vším si musel projít. V dětství se stal obětí zneužívání. To ho přivedlo k užívání drog, tak bojoval s depresí a úzkostí,“ vysvětluje Tracey, která si také prožila své. Před Ernestem totiž byla ve vztahu plném násilí.

Veselka příští rok

Tracey příští rok odletí do USA, aby se ve vězeňském oddělení v Ohiu vdala. „Pořád jsem v šoku, že mě Ernest požádal o ruku, vůbec jsem to nečekala,“ rozplývá se. V dopisech jí Ernest mimo jiné napsal: „Holka, víš jak mě děláš šťastným? Kde jsi byla celý můj život?“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.