Karanténa v luxusním hotelu a 20 konkubín z harému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karanténa v luxusním hotelu a 20 konkubín z harému!

Král si přivezl služebnictvo a konkubíny
Král si přivezl služebnictvo a konkubíny (Foto Profimedia.cz)

Thajský král Mahá Vatčirálongkón (67) se uchýlil do karantény. Tu však vyhlášený požitkář nenašel ve své rodné zemi, ale v Německu, kde si pro sebe rezervoval rovnou celý hotel! A aby mu tam náhodou nebylo smutno, vzal si s sebou kromě početného služebnictva i dvacet konkubín ze svého harému!

Novým útočištěm krále se stal čtyřhvězdičkový Grand Hotel Sonnenbichl ve vyhlášeném alpském letovisku Garmisch-Partenkirchen. A protože byl mimořádně kvůli pandemii bez hostů, mohl si ho rezervovat celý! Jestli vzal do zahraničí i své čtyři oficiální manželky, není dle německého deníku Bild známo. List ale uvádí, že pro krále třeba neplatí omezení pohybu, které Německo zavedlo. Často tak prý bývá spatřen při vyjížďkách na kole. A večer? To se o královské potěšení zřejmě stará některá z jeho konkubín.

Oficiální konkubíně vzal titul i hodnost
Ještě loni si král vydržoval Sinínat Vongvadžirapakdiovou, která se pyšnila titulem oficiální konkubíny. Pilotka a bývalá členka královy ochranky však z výsluní rychle spadla na dno. Král jí totiž kromě titulu konkubíny odebral i vojenskou hodnost. Prý porušila kodex chování u dvora a byla neloajální vůči králi.

Víte, že...
...Vatčirálongkón se stal thajským králem v prosinci 2016? Oficiálně byl ale korunován až loni v květnu.Ve funkci vystřídal otce Pchúmipchona Adundéta (†88), který na trůnu strávil 70 let a 126 dní a zemi vládl až do své smrti.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.