Policisté marně honili auta na vysílačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policisté marně honili auta na vysílačku!

Mladíky připravující si auta na silnici zachytily kamery městské policie.
Mladíky připravující si auta na silnici zachytily kamery městské policie.  (pro Aha! – Kamerový systém MP HK)

HR. KRÁLOVÉ - Opravdu kuriózní případ řešili strážníci v Hradci Králové. Náhodný řidič, který projížděl po rušné Gočárově třídě, upozornil policisty, že po ulici se prohánějí rádiem ovládaná autíčka a ohrožují provoz.

Opravdu kuriózní případ řešili strážníci v Hradci Králové. Náhodný řidič, který projížděl po rušné Gočárově třídě, upozornil policisty, že po ulici se prohánějí rádiem ovládaná autíčka a ohrožují provoz.

Na místo okamžitě vyjela hlídka a skutečně zahlédla jezdící modely. Strážníci několik minut vozidla honili. Když už to vypadalo, že metrové autíčko chytí, mladíci přidali plyn a policisté měli zase smůlu. Modeláře se podařilo dopadnout zhruba po čtvrt hodině, a to jen díky všímavým důchodcům, kteří upozornili na dva mladíky schované v jednom z domů. „Šlo o dva muže ve věku 22 let. Jezdili s modelem vozidla do silnice a ohrožovali tak bezpečnost silničního provozu. Vše se obešlo pouze slovním napomenutím,“ řekla deníku Aha! tisková mluvčí městské policie v Hradci Králové Eva Čížková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.