Babiš u Zemana: Tak jsme všichni tady! A já mám dvě brady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Babiš u Zemana: Tak jsme všichni tady! A já mám dvě brady!

Novoroční oběd prezidenta Miloše Zemana s manželkou Ivanou a dcerou Kateřinou a premiéra Andreje Babiše s manželkou Monikou, dcerou Vivien a synem Frederikem 5. ledna 2020 na zámku v Lánech.
Novoroční oběd prezidenta Miloše Zemana s manželkou Ivanou a dcerou Kateřinou a premiéra Andreje Babiše s manželkou Monikou, dcerou Vivien a synem Frederikem 5. ledna 2020 na zámku v Lánech. (Blesk:Jakub Poláček)

Netradičně na tradiční novoroční oběd do Lán vyrazil Andrej Babiš (65, ANO). Doprovázela ho totiž nejen manželka, ale i děti. A po boku prezidenta Miloše Zemana (75) jeho rodinu vítala krom první dámy Ivany (54) také první slečna Kateřina (26). Jak »mecheche« probíhalo? Hlavní hvězdou byla druhá brada hlavy státu!

Zeman, o jehož zdraví se v posledních letech spekulovalo, vypadá výrazně lépe i díky tomu, že přibral. „Mám teď dvě brady!“ chlubil se před novináři při pořizování společné fotografie. A k tématu se řeč stočila i za zavřenými dveřmi, když sedmičlenná »parta« usedla ke stolu. „Prezident je ve skvělé formě. Přibral 6 kilo, je pyšný, že se mu vrátila druhá brada, lépe chodí,“ řekl totiž po obědě médiím sám Babiš. „Absolvovali jsme velice příjemný rodinný oběd. Ale moc jsme se nebavili o pracovních věcech, naše rodiny chtěly mluvit o něčem jiném,“ dodal pak.

Zase v létě!

Klany dvou nejvýraznějších politiků v Česku si pochutnaly mimo jiné na paštice s lánským pečivem, candátu s bramborem a jako dezert se podával lehký ovocný sorbet. Šlo ale i o módní událost – tak se k tomu aspoň postavily Monika Babišová (47) ve výrazných fuchsiových koktejlkách a její dcera Vivien (19), která oblékla kratší černobílé šaty, ve kterých se vyjímaly její štíhlé nohy. A nejde o poslední dostaveníčko v této sestavě, kterou vymyslel o Vánocích Zeman (dosud bylo tradicí, že státníky doprovázely jen manželky). „Já jsem byl překvapen, že moje děti hned toto akceptovaly, čekal jsem, že budou mít spíš trému. Domluvili jsme se, že někdy v létě celá rodina navštíví oboru a pan prezident nás provede,“ řekl Babiš.

Ups, zapomněli jsme dárek!

Na to, jestli Babiš donesl nějaký narozeninový dárek vzhledem k tomu, že hned na začátku roku slavila slečna Kateřina, se ho zeptala redaktorka Aha! „Teď jste mě zaskočili, to jsem nějako opomněl, to je možná moje chyba, anebo chyba protokolu. Ale dozvěděli jsme se až na obědě, že Kateřina Zemanová je narozená 1. ledna, tak jsme jí pogratulovali,“ řekl pouze.



Přečtěte si
-bello-
6. 1. 2020 • 22:20

Kdyby dali do rukou Vivien Babišové cukrovou vatu a posadili ji na řetízák , možná by se tam ty šaty hodily, Kateřina Zemanová je jak unylý strašák do zelí a Monika Babišová nemá koktejlky.To co má na sobě se vymyká popisu , ale délkou sukně to koktejlky nejsou ani náhodou!
Nejsem si jista, jestli státnický oběd je oběd pro jejich příbuzný.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.