Tajný pohřeb - Nova neposlala ani věnec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajný pohřeb - Nova neposlala ani věnec!

Věnce byly při pohřebním obřadu jen od příbuzných.
Věnce byly při pohřebním obřadu jen od příbuzných. (: Archiv)

PRAHA – V naprostém utajení se konalo v ústřední obřadní síni v Praze na Olšanských hřbitovech poslední rozloučení s odborníkem na digitalizaci televize Nova Alešem Novákem (†39), který si vzal minulý čtvrtek život.

Obřad byl ohlášen pod smyšleným jménem a kromě rodičů a babičky zesnulého na něj neměl nikdo jiný přístup! „Na tabuli oznamující přehled obřadů pro ten den byl na přání rodiny Aleš uveden pod smyšleným příjmením Beneš. Jeho rodiče si totiž nepřáli, aby je někdo obtěžoval,“ řekl deníku Aha! příbuzný sebevraha Nováka, jehož tělo visící na pásku našel v obýváku černošické rodinné vily bratr oběšeného.

„Povídá se, že Aleš měl na obličeji i plynovou masku. Kolem těla se našly i nedopité lahve tvrdého alkoholu, takže se asi oběsil v náhlém pomatení smyslů. Vždyť ani soudní pitva neprokázala, že by zemřel cizím zaviněním,“ pokračuje Novákův příbuzný.

Na skromném pohřbu, který proběhl bez smutečního proslovu pouze za doprovodu tří oblíbených písní zesnulého, bylo možné spatřit jen dva osamocené věnce – od rodičů a zdrceného bratra, který neměl tu sílu rozloučit se s bratrem přímo na místě. Kytice beze stuhy, která ležela na rakvi, ale prý rozhodně nepocházela od Novákova zaměstnavatele, televize Nova. Po obřadu tělo zemřelého »nováckého« odborníka putovalo do mělnického krematoria ke spálení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.