Zuzana Paroubková: Na dovolenou jedu s mladším Jirkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zuzana Paroubková: Na dovolenou jedu s mladším Jirkou!

Bývalá manželka expremiéra Paroubka míří na dovolenou do Rakouska.
Bývalá manželka expremiéra Paroubka míří na dovolenou do Rakouska. (Jakub Ludvík)

PRAHA – Zuzana Paroubková (50) se měsíc po rozvodu s Jiřím Paroubkem (55) rozhodla odjet na dovolenou. Jela jen se svým synem! „Po dvou letech jedu konečně na týden na dovolenou. Jedu do Rakouska a chci si především odpočinout,“ řekla deníku Aha!.

Paroubková odjela na týdenní dovolenou do Rakouska se svým synem Jiřím (24). Společnost jí bude dělat také její jezevčík Andy. „Moc se těším, jak se budu věnovat procházkám, plavání a společenským hrám se svým synem,“ řekla deníku Aha! Paroubková.

V krásném a čistém horském prostředí by paní Zuzana ráda zapomněla na poslední týdny, kdy byla kvůli rozvodu vystavena nepříjemnému mediálnímu tlaku. „Kvůli tomu, co všechno se napsalo, snad přestanu i číst noviny,“ stěžovala si Paroubková. Sama ale říká, že to nepříjemné a nejhorší má za sebou a teď už se jen těší na to, jak si bude užívat na dovolené. „Beru Andíkovi něco teplého na sebe, kdyby náhodou uhodila zima. Nabalila jsem pro něj dvě pláštěnky a svetr,“ myslí na svého psího miláčka.

A přijede za Zuzanou Jiří Paroubek, s nímž žila 28 let? „Na to asi nebude mít čas, byl teď týden v Číně, bude mít asi hodně práce,“ odpověděla Paroubková. Podle ní je jejich vztah po rozvodu kamarádský a vstřícný. Dokonce jí Jirka z Číny posílal esemesky. „No, posílali jsme si několik textovek,“ svěřila se Zuzana, kterou v říjnu čeká stěhování z 3+kk ve Stodůlkách do nově zrekonstruovaného 2+1 na Petřinách. Ten zdědila po své matce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.