Masakr školáků u Nitry: 12 mrtvých a desítky zraněných | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Masakr školáků u Nitry: 12 mrtvých a desítky zraněných

Tragická dopravní nehoda u slovenské Nitry: Autobus se srazil s kamionem.
Tragická dopravní nehoda u slovenské Nitry: Autobus se srazil s kamionem. (Hasičský a záchranný sbor Slovenské republiky)

K tragické dopravní nehodě došlo na jihu Slovenska u Nitry. Dle aktuálních informací webu Blesk.cz je na místě několik obětí a vážně zraněných. 

Nejméně 12 mrtvých a dalších 20 zraněných jsou momentální tragickou bilancí nehody autobusu s kamionem. Podle TV Markíza cestovali v meziměstském autobuse středoškoláci.

K vážné dopravní nehodě došlo podle Blesku kolem jedné odpoledne na silnici I / 65 ve směru od Nitry na Zlaté Moravce. Kamion plně naložený kamením se tu srazil s autobusem s cestujícími, jimiž měli být podle TV Markíza středoškoláci.

"Podle dosavadních informací utrpělo následkem nehody zranění cca 20 osob a dosud 12 osob nehodu nepřežilo. Počet zraněných a usmrcených osob se bude pravděpodobně zvyšovat. Na místě události zasahuje téměř 30 hasičů z Nitry, ze Zlatých Moravců a ze Selence. Na místě události zasahuje i posádka Vrtulníkové záchranné služby," informovali hasiči.

Více informací o neštěstí pro vás připravujeme.

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.