Milionáři se dnes proženou Českem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Milionáři se dnes proženou Českem!

Dnes dorazí milionáři na pražské Hradčanské náměstí.
Dnes dorazí milionáři na pražské Hradčanské náměstí. (: archiv)

PRAHA/LONDÝN – A je to tu zase. Jen pár měsíců od tragicky ukončené rallye boháčů Gumball 3000 se Prahou opět proženou nadupané stroje znuděných zbohatlíků. Naše hlavní město je totiž jednou z etapových zastávek trasy rallye Cannonball 8000!

A je to tu zase. Jen pár měsíců od tragicky ukončené rallye boháčů Gumball 3000 se Prahou opět proženou nadupané stroje znuděných zbohatlíků. Naše hlavní město je totiž jednou z etapových zastávek trasy rallye Cannonball 8000!

Boháči odstartovali včera v Londýně a přes belgický Brusel míří do Prahy, kam dorazí dnes odpoledne. Už pátý ročník akce zavede účastníky i na Hradčanské náměstí a do klubu Duplex na Václavském náměstí. Závod pak končí v neděli v chorvatském Záhřebu.

Letos se závodu účastní na 120 posádek. Pořadatelé zdůrazňují, že na rozdíl od podobných podniků nejde o rychlost, a dokonce prý ani neudělují žádnou cenu za první místo. „Udělujeme pouze ceny Král Cannonballu pro nejoblíbenějšího účastníka, nebo třeba titul Žíznivce pro toho, kdo předloží účty za nejvíce spotřebovaného benzinu. Zkrátka nepřijde ani ten, kdo během cesty vyřeší nejvíce problémů. Pro něho je připravené ocenění za odhodlání,“ tvrdí za organizátory John Crossdon.

Rallye Cannonball 8000 se přes Prahu jela už loni. Tehdy se do našeho hlavního města podíval Christopher Brosnan, nevlastní syn herce Pierce Brosnana.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.