Honza (†21) trpěl depresemi. Zabil se i s kamarádkou (†16): V objetí skočili z 11. patra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Honza (†21) trpěl depresemi. Zabil se i s kamarádkou (†16): V objetí skočili z 11. patra!

Místo dopadu. Oba mladí lidé neměli šanci přežít.
Místo dopadu. Oba mladí lidé neměli šanci přežít. (Zdeněk Matyáš)

Rozhodli se společně skoncovat se životem! Honza (†21) proto společně se svojí kamarádkou skočil do 30 metrů hluboké schodištní šachty vyškovského paneláku.

Oba mladí lidé se údajně nejdříve pořezali, pak v obětí skočili z 11. patra. První dojem byl, že tam oba spí. „Když jsem přišel blíž, krve by se ve mně nedořezal. Skočit z takové výšky, to je šílené,“ popsal muž, který mladé sebevrahy pod schody nalezl mrtvé.
„On sám mi řekl, že bere antidepresiva. Občas byl v pohodě, jindy s nikým nemluvil a hleděl jen do země,“ prozradila sousedka. Mladý pár naposledy viděla před 14 dny. „Vykláněli se z okna, až se mi zdálo, že je to nebezpečné,“ dodala žena.

Matka hocha skončila v péči lékařů. Policie vyloučila cizí zavinění, hlavní vyšetřovací verzí tragického činu je sebevražda. „Bližší informace k osobám zemřelých nebudeme sdělovat,“ sdělila policejní mluvčí Alice Musilová s tím, že byla nařízena pitva.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.