Velká soutěž Aha! O největšího psa u nás! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velká soutěž Aha! O největšího psa u nás!

PRAHA – Sebejistý, nebojácný, přátelský, ale tak strašně velký! Tady jsou další účastníci soutěže O největšího psa u nás! Pokud máte doma obdobně velkého nebo ještě většího psa, pořiďte si společnou fotografii a zašlete ji do Aha!


PRAHA – Sebejistý, nebojácný, přátelský, ale tak strašně velký! Tady jsou další účastníci soutěže O největšího psa u nás! Pokud máte doma obdobně velkého nebo ještě většího psa, pořiďte si společnou fotografii a zašlete ji na adresu Deník Aha!, Panská 10, 110 00 Praha 1 nebo na e-mail
aha@ahaonline.cz. Zrovna váš pejsek může být tím největším!

Doga Luke

Pětiletý Luke na ostatní psy nikdy neštěká. Ani nemusí! Se svou výškou vzbuzuje u zvířat obrovský respekt. Jediný tvor, který ho dokáže dohnat ke štěkání, je kůň.

Irský vlkodav Ignác

Kliknutím zvětšeteIgnác je mimořádně urostlý, v kohoutku měří 97 cm a váží okolo 80 kg. „Je to náš mazel a medvídek. Má rád společnost a strašně rád vítá návštěvy, které však po vítání až tak nadšené nebývají,“ tvrdí jeho majitelka Jitka Novotná.

Bernský salašnický pes Bron

Kliknutím zvětšeteDvouletý Bron má v kohoutku 64 až 70 cm a váží kolem 45 kg. „Je to klidný, dobromyslný a vlídný pes. „Když se roztáhne na posteli, tak je skoro přes celé letiště,“ tvrdí z vlastní zkušenosti Lucie Volšová.


Autor: (zr)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.