Při noční nehodě zemřeli čtyři lidé: Žena (30) bojuje o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Při noční nehodě zemřeli čtyři lidé: Žena (30) bojuje o život

Tragická nehoda na Domažlicku, tři lidé zemřeli, mladá žena bojujue v nemocnici o život.
Tragická nehoda na Domažlicku, tři lidé zemřeli, mladá žena bojujue v nemocnici o život. (HZS PK)

V Koutě na Šumavě na Domažlicku zemřeli v noci na neděli čtyři lidé. Řidič osobního auta před půlnocí podle policie dostal smyk, přejel do protisměru a narazil do stromu. Další nehoda se stala jen o pár hodin později na Plzeňsku, při vyhlasl život mladé řidičky (+26).

„Osobní vozidlo vyjelo ze silnice a skončilo ve strouze místního rybníka koly nahoru kabinou pod vodou. Z vozidla byly vytaženy čtyři osoby. Asistovali jsme záchranné službě, bylo také nutné vyřezat několik náletových dřevin, aby bylo možné vozidlo ze 4 metry široké a 130 centimetrů hluboké strouhy dostat,“ popsal  Blesku zásah mluvčí hasičů Petr Pončar.

Dvěma členům posádky jiý bohužel nebylo pomoci. „Navzdory maximální snaze všech složek IZS, bohužel, na místě dopravní nehody vyhasly dva lidské životy – dva muži ročník 1993 a 1997. Mimo výjezdových skupin s lékařem a výjezdových skupin bez lékaře zasahovali také kolegové Letecké záchranné služby AČR z Líní a z Bechyně,“ řekla mluvčí záchranářů Veronika Albrechtová.

 

Další dvě osoby byly letecky v kritickém stavu přepraveny na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice. „Muž, bohužel i přes veškerou snahu lékařů v nemocnici zemřel. Mladá 30letá žena stále bojuje o život,“ dodala policejní mluvčí Iveta Kořínková. U nehody zasahovalo šest policejních hlídek a kompletní výjezd domažlické kriminálky.

Další tragická nehoda se na Plzeňsku stala v noci na neděli u Kozolup na silnici ze Stodu. ”Na místě přezdívaném myší díra, sjelo auto ze silnice do lesa, za volantem seděla šestadvacetiletá žena. „Pokusili jsme se ji resuscitovat, bohužel marně,“ uvedla Albrechtová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.