Pavel K. si vyslechl podmíněný trest za pohlavní zneužívání: Měl sex s Andrejkou (†15)!...dívka se pak oběsila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pavel K. si vyslechl podmíněný trest za pohlavní zneužívání: Měl sex s Andrejkou (†15)!...dívka se pak oběsila

Pavel K. litoval, že dívka je mrtvá.
Pavel K. litoval, že dívka je mrtvá. (Foto Aha! – David Malík, ara)

Hrozilo mu osm let natvrdo, ale do basy nepůjde! Pavel K. (30), který měl sex s Andrejkou (†15), když jí bylo 11, dostal včera u soudu tři roky vězení s podmínkou na pět let! 

„O vině obžalovaného není nejmenších pochyb,“ prohlásil soudce, i když obhájkyně Pavla K. tvrdila, že se s dívkou seznámil při hraní internetové hry, u níž je spodní věková hranice 18 roků, a tudíž nevěděl, že jí není patnáct.

Proti Pavlu K. hovořily i znalecké posudky. Podle nich jednal promyšleně s cílem uspokojit své sexuální vzrušení. „Je nevyzrálý a průměrně inteligentní, je ovšem schopen rozeznat dítě od dospívající ženy,“ uvedl včera soudní znalec.

„Mrzí mě, že to došlo tak daleko. Neumím si to dodnes vysvětlit, proč to udělala,“ řekl Pavel K. v závěrečné řeči. Bez jediného slova lítosti nad tím, co sám spáchal. „Přistěhovali jsme se na vesnici z Prahy, abychom naši holčičku co nejvíc uchránili od nástrah, které dnešní doba pro mladé lidi přináší, a takhle to dopadlo,“ řekl zdrcený otec dívenky.

Smrt v přímém přenosu bez trestu

Pavel K. poznal Andrejku v roce 2014 při hraní internetové hry, pak se scházeli a několikrát spolu měli sex. Po půl roce románek skončil a dívenka si v sobě celé čtyři roky nesla těžké trauma. Zmítaná psychickými problémy nevěděla, jak dál, a letos v srpnu se oběsila. Svoji smrt vysílala v přímém přenosu na sociální síti. Souvislost se zneužíváním a smrtí dívky se soudu nepodařilo prokázat, její odchod ze života zůstal nepotrestán. Obě strany si nechaly prostor na odvolání.

Andrejka se oběsila.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.