Muž brutálně pořezal psa Charlieho (2) a utekl! Majitel za jeho dopadení nabízí odměnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muž brutálně pořezal psa Charlieho (2) a utekl! Majitel za jeho dopadení nabízí odměnu

Po útoku neznámého muže měl Charlie na boku hrozivou ránu.
Po útoku neznámého muže měl Charlie na boku hrozivou ránu. (Foto Aha! – Robert Klejch, facebook)

Vycházka výmarského ohaře Charlieho s páníčkem se změnila v peklo. Pejskovi rozpáral bok neznámý muž! Jde po něm majitel i policie.

Na špacír vyrazil se svým čtyřnohým parťákem Zdeněk Surmaj (60) v pondělí ráno. Na rohu ulic V Úžlabině a Vykáňská Charlie na okamžik zmizel za roh. „Charlie najednou zakňučel, ohlédl jsem se, to už padal na bok,“ popsal majitel Aha!. Spěchal od něj zhruba třicetiletý muž drobné postavy v černé bundě i kalhotách a s černým batohem na zádech. „Když jsem psa otočil, uviděl jsem tu ránu na boku.“ Charlieho zachránila operace.

„Naštěstí šlo o povrchové řezné rány, nezasáhly svaly hrudníku,“ řekla Aha! veterinářka Kateřina Černá (28) z veterinární nemocnice AA-VET. Pachatele teď hledá policie i sám majitel. „Sousedka, která muže potkala, říkala, že se ulicí potloukal už nějakou dobu. Příště může třeba napadnout i dítě,“ obává se Surmaj.

Odměnu nabídl i starosta

Zdeněk Surmaj nabídl za informaci vedoucí k dopadení pachatele odměnu 10 tisíc korun. O dalších pět tisíc ji navýšil Vladimír Novák, starosta Prahy 10. „Také mám psa a vím, co taková věc pro majitele znamená,“ řekl Aha!.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.