Opilci na chmelu: Soka v lásce chtěl podříznout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Opilci na chmelu: Soka v lásce chtěl podříznout!

Za incident na chmelu dostal deset let.
Za incident na chmelu dostal deset let. (Foto Aha! – Jana Ulrichová )

Alkohol zatemnil rozum Romanovi S. (37) z Frýdku-Místku. Na ubytovně v Košticích na Lounsku podřízl svého soka. Jeho oběť přežila jen zázrakem.  Soud ho za to poslal na desaet let za mříže.

Roman S. přijel se svou družkou na Lounsko na chmelovou brigádu. Osudného dne ale pršelo, do chmelnic se nedalo jít, a tak neměli nic jiného na práci než od rána popíjet. Míchali slivovici s krabicovým vínem a pivem. Jeho partnerka pak skončila v posteli s jiným brigádníkem, Danielem V. (40).

Roman S. vzal kuchyňský nůž, vtrhl do pokoje, kde milenci leželi, a soka řízl do krku a do tváře. Podle znalce mu přeťal životně důležitou žílu. Kdyby se mu nedostalo včas pomoci, vykrvácel by. Oba, útočník i oběť, měli v sobě v tu dobu tři promile alkoholu.

Poranil i otce

Roman S. neútočil poprvé. Už v minulosti sekl mačetou do hlavy otce a nožem pořezal i bývalou partnerku. Napadení v ubytovně u soudu litoval. „Je mi to líto, byl to zkrat, něco do mě vešlo,“ řekl. Rozsudek ještě není pravomocný.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.