Svědci o vrahovi manželů z kolonie: Vykrádal zlato z hrobů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svědci o vrahovi manželů z kolonie: Vykrádal zlato z hrobů!

Miroslav B. podle obžaloby zavraždil dva lidi.
Miroslav B. podle obžaloby zavraždil dva lidi. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Rváč, milovník zbraní a vykradač hrobů. To byl podle svědků Miroslav B. (†55), který údajně v lednu zavraždil manžele Evu (†45) a Aleše (†63) S. V zahrádkářské kolonii se pak sám zastřelil.

Členové podsvětí prý Miroslavu B. přezdívali Hrobař. To kvůli krádežím na hřbitovech, na nichž hledal zlaté šperky. „Měl jít znovu sedět. Říkal ale, že do kriminálu už ne, že by si raději dal pistoli do pusy a střelil se,“ uvedl jeden ze svědků. Ukradené zlato prý jezdil prodávat do Prahy. Svědci ale nevědí, jak muž přišel na to, že by manželé měli dlužit osm milionů. Není jasné ani to, zda ho někdo najal a proč nakonec vraždil. Soud včera odročil hlavní líčení s vrahovým kumpánem Jaroslavem T. (54) kvůli doplnění znaleckého posudku.


Rodiče zabil, dcery znásilnil
Tragédie se stala 7. ledna v noci, kdy Miroslav B. spolu s Jaroslavem T. vtrhl do domu v zahrádkářské kolonii na Ústecku. Zastřelil psa a pachatelé pak všechny členy rodiny spoutali. Zatímco Jaroslav T. z domu odešel, Miroslav B. podle obžaloby ubil Evu S. a napadl jejího manžela Aleše. Rozbil mu hlavu a pak jej uškrtil. Dospělého syna omráčil a nezletilé dcery znásilnil. Pak spáchal sebevraždu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.