Jiří Paroubek: Na podzim se stěhuju k přítelkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Paroubek: Na podzim se stěhuju k přítelkyni!

Ano, je to láska!
Ano, je to láska! (: Plus jeden deň)

PRAHA – Šéf ČSSD Jiří Paroubek (54) včera poprvé přiznal, že bude bydlet se svojí přítelkyní Petrou Kováčovou (34)! „Předpokládám, že se někdy na podzim ke slečně Kováčové nastěhuji,“ řekl v rozhovoru pro Právo.

Šéf ČSSD Jiří Paroubek (54) včera poprvé přiznal, že bude bydlet se svojí přítelkyní Petrou Kováčovou (34)! „Předpokládám, že se někdy na podzim ke slečně Kováčové nastěhuji,“ řekl v rozhovoru pro Právo. Kováčová si bude na hypotéku pořizovat nový byt. Kde a jak velký, nechtěli Paroubek ani Kováčová prozradit.

Pokud by se k ní Paroubek nenastěhoval, musel by zůstat na chatě ve Vraném nad Vltavou. Tam přespává posledních několik měsíců, i když stále ještě s manželkou Zuzanou mají v Praze tři byty. Na něj ale žádný nezbyl. Do bytu na pražských Stodůlkách, kde bydlel donedávna s manželkou, se nastěhuje bývalá přítelkyně jeho syna Kristýna i s dcerou Viktorkou. Do dalšího nového bytu (také na Stodůlkách) se nastěhuje Paroubek junior. A v bytě na Petřinách bude bydlet paní Zuzana.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.