Krvavý případ z Ústí: Příbuzní čekají na tělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krvavý případ z Ústí: Příbuzní čekají na tělo!

Monika Blažková
Monika Blažková (: archiv)

ÚSTÍ NAD LABEM – Kriminalisté stále nemají zbytek těla Moniky Blažkové (†21), kterou před měsícem její přítel Miroslav Rittich (29) ubil činkou a pak rozřezal a zakopal. Příbuzní tedy zatím nemohou uspořádat pohřeb, aby se s ní důstojně rozloučili.

Kriminalisté stále nemají zbytek těla Moniky Blažkové (†21), kterou před měsícem její přítel Miroslav Rittich (29) ubil činkou a pak rozřezal a zakopal. Příbuzní tedy zatím nemohou uspořádat pohřeb, aby se s ní důstojně rozloučili...

Většina těla je stále uložena v boxu na patologii ústecké nemocnice. „Počkáme ještě asi týden, a pokud se ani do té doby zbývající část nenajde, vydáme tělo příbuzným,“ upřesnila deníku Aha! policejní mluvčí Jarmila Hrubešová. Rittich místo zatím neprozradil.

Hlavu zavražděné ženy našly děti v sobotu 7. července v křoví poblíž ústeckého gymnázia. Policisté zde pak později nalezli zakopané i další části těla ženy. Vrahovi hrozí 15 let vězení. „Znalci nyní zpracovávají psychologické a psychiatrické posudky, vznikají i další expertizy. A to by se nemělo uspěchat, takže do uzavření spisu mohou uběhnout ještě měsíce,“ uvedla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.