Pozor na magický film! Mladík se pokusil zabít! Při muzikálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pozor na magický film! Mladík se pokusil zabít! Při muzikálu!

Letní kino v Tyršových sadech.
Letní kino v Tyršových sadech. (pro Aha! – Jan Dušek)

PARDUBICE – Jste filmový fanoušek? Dejte si pozor na americký snímek Dreamgirls. V pardubickém letním kině v Tyršových sadech se při tomto filmu strhla rvačka a došlo i na pokus o sebevraždu.

Jste filmový fanoušek? Dejte si pozor na americký snímek Dreamgirls. V pardubickém letním kině v Tyršových sadech se při tomto filmu strhla rvačka a došlo i na pokus o sebevraždu.

Drama se odehrálo v noci na úterý. Ještě před začátkem promítání strážníci městské policie vyvedli agresivního bezdomovce. Zhruba v polovině filmu se z ničeho nic začali přímo v hledišti rvát dva muži. Jejich běsnění musela ukončit až jiná policejní hlídka. Oba muži skončili na záchytné stanici.
Vše vyvrcholilo krátce před půlnocí. Náhodný kolemjdoucí objevil v křoví jen několik metrů od promítacího plátna pořezaného muže (23). Na místo okamžitě vyjela rychlá záchranná služba, která mladíkovi poskytla první pomoc a odvezla ho do nemocnice. Následné vyšetřování městské policie ukázalo, že se jednalo o pokus o sebevraždu.

„Jedná se o politováníhodnou událost, ale v žádném případě neuvažujeme o zrušení letního kina,“ řekl deníku Aha! mluvčí pardubického magistrátu Michal Zítko. „Po skončení letní sezony ale vyhodnotíme veškeré stížnosti a vyvodíme patřičné důsledky,“ dodává Zítko.

Paradoxně je film Dreamgirls muzikál. Hlavní hrdina prodává auta, ale rád by prorazil v hudebním průmyslu. Na lokální pěvecké soutěži v Detroitu potkává tři dívky, jež by mu mohly pomoct ve splnění jeho snu...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.