Oheň spálil lázním střechu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Oheň spálil lázním střechu

Objekt lázní plameny vážně poničily.
Objekt lázní plameny vážně poničily. (pro Aha! – HZS Karlovarského kraje)

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ – Zchátralou historickou budovu bývalých lázní poničil v noci na včerejšek v Mariánských Lázních oheň. V plamenech objevili hasiči člověka, toho se podařilo zachránit.

Zchátralou historickou budovu bývalých lázní poničil v noci na včerejšek v Mariánských Lázních oheň. V plamenech objevili hasiči člověka, toho se podařilo zachránit.

Požár byl ohlášen hasičům s tím, že hoří ve druhém patře objektu na třídě Vítězství. V oploceném domě se podle mluvčího zdržovali bezdomovci. Jednoho z nich uviděli hasiči po příjezdu na místo v prvním patře budovy, odkud ho dostali po žebříku. „Muž neutrpěl při požáru zranění,“ řekl Aha! mluvčí záchranky Lukáš Hutta.

To už byla v plamenech celá střecha. „Na místě zasahovalo osm jednotek z regionu. Před půlnocí dostaly požár pod kontrolu. Ještě ale požářiště sledujeme,“ uvedl mluvčí hasičů František Petr.

Škody na budově jsou odhadovány na jeden milion korun, historický objekt měl už nového vlastníka z Itálie a připravovala se rekonstrukce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.