Sebevrah (20) přizabil nevinného řidiče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sebevrah (20) přizabil nevinného řidiče!

Přední část sebevrahovy felicie byla zcela zdemolována.
Přední část sebevrahovy felicie byla zcela zdemolována. (pro Aha! – Ivan Dostál)

OTROKOVICE – Osobní problémy řešil mladý muž (20) na silnici mezi Otrokovicemi a Tlumačovem šokujícím způsobem. Usedl za volant Škody Felicie a čelně narazil do protijedoucí Škody Octavia. Bohužel to málem odnesl nevinný člověk (36).

Osobní problémy řešil mladý muž (20) na silnici mezi Otrokovicemi a Tlumačovem šokujícím způsobem. Usedl za volant Škody Felicie a čelně narazil do protijedoucí Škody Octavia. Bohužel to málem odnesl nevinný člověk (36).

„Šofér Octavie utpěl velmi vážná zranění na spodních i horních končetinách,“ popsala ošklivě vypadající nehodu Jana Bartíková, mluvčí zlínských policistů. Sebevrah vyvázl paradoxně jen s lehkými odřeninami.

Motivy jeho zkratu zatím policisté ani lékaři neznají, mladík pravděpodobně skončí na kroměřížské psychiatrii. Za těžkou újmu na zdraví mu ale hrozí až několikaleté vězení „Jezdím už třicet let, ale něco takovéhoto jsem ještě nezažil. Když se chtěl zabít, proč to nenapálil do stromu, proč s sebou chtěl brát i nevinného člověka?“ vylíčil karambol viditelně otřesený řidič (45) kamionu, jediný svědek nehody.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.