Šílený autobusák - Tlačil auto s řidičem kilometr před sebou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šílený autobusák - Tlačil auto s řidičem kilometr před sebou!

NOVÉ STRAŠECÍ – Scéna jako z akčního filmu se odehrála v ulicích Nového Strašecí. Okolo půlnoci si řidič (32) linkové přepravy vzal služební autobus Karosa a počíhal si na okraji města na muže (24), se kterým měl osobní spory. Pak nastala pořádná mela!

Mladík (24) jel městem ve svém opelu, a když se přiblížil k odbočce do centra Nového Strašecí, najel na něj řidič s autobusem tak silně, že se osobní vozidlo přetočilo napříč vozovkou a zaklínilo se pod čelo autobusu.

Tato zvláštní zaklíněná sestava pak projela téměř kilometr ulicemi města. „Všude létaly jiskry, a ten autobus se řítil dál,“ popsali incident svědkové. Šokovanému řidiči z auta nezbylo nic jiného než se rychle dostat z auta ven, šlo mu totiž o život! „Muži z osobního automobilu se během nedobrovolné jízdy podařilo otevřeným oknem na straně spolujezdce vydrápat na střechu osobního vozu a za jízdy seskočit na zem,“ uvedl mluvčí rakovnické policie René Černý.

Řidič linkového autobusu tlačil vrak auta před sebou ještě přibližně 800 metrů, pak zastavil u autobusových zastávek ve městě. Tam vycouval a vrak ponechal jeho osudu stejně jako lehce zraněného a pořádně vyděšeného mladíka.

Podle policistů pak odjel zaparkovat autobus do garáží svého zaměstnavatele na Kladně. Tam jej také zadrželi místní policisté a předali rakovnickým kolegům. Ti jej ihned zavřeli do cely.

Škoda zatím nebyla vyčíslena, řidič autobusu podle policie před svým činem nepil alkohol. Hrozí mu obvinění z pokusu o ublížení na zdraví, poškozování cizí věci a neoprávněného užívání cizí věci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.