Milada Nedorostová (31): Za 2500 Kč zjistila, že má 20 nemocí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milada Nedorostová (31): Za 2500 Kč zjistila, že má 20 nemocí!

Milada Nedorostová se zprávou, podle níž trpí více než dvaceti nemocemi.
Milada Nedorostová se zprávou, podle níž trpí více než dvaceti nemocemi. (Aha! – Josef Mašek)

LITOMĚŘICE – Zánět žlučníku, bronchitida, zánět slinivky břišní, zúžení srdeční chlopně, žloutenka, nevyléčitelné onemocnění páteře. To je jen část z více než dvaceti nemocí, kterými má trpět Milada Nedorostová (31) z Litoměřic. Alespoň se to dozvěděla po vyšetření na »unikátním« přístroji Oberon, za které zaplatila 2500 korun! Lékaři ale tvrdí: Je to blbost!

Je to podvod!

Na speciální vyšetření objednala Miladu a její dvě dcery (12, 6) maminka. Pracovník specializované firmy přijel za »pacienty« až domů. „Vyšetření trvalo asi čtyřicet minut. Dali nám na uši sluchátka, zapojili je do počítače. Už to mi přišlo divné, ale říkáte si: Třeba je to něco nového. Ze sluchátek se ozývalo pípání a na obrazovce se zobrazovaly postupně jednotlivé orgány a na nich se objevovaly čtverečky, trojúhelníčky. Do týdne jsme pak dostali zprávu: Zjištěné nemoci a poruchy,“ vypráví Milada. Na ní je připsáno, že je doporučena návštěva obvodního lékaře. Tam se taky Milada hned se strachem vypravila. „Doktor mi řekl, že je to blbost a ať to zahodím,“ popisuje reakci lékaře, který ji přesto provedl potřebná vyšetření. „Podle nich jsem v pořádku,“ říká.

Milada, zdravá jako řípa, se proto obrátila na společnost, která vyšetření prováděla. „Paní bylo řečeno, že všechny poruchy, které najdeme, nemusí znamenat, že je nemocná. Tyto nemoci se u ní v budoucnu mohou objevit. Přístroj není lékařský, je pro alternativní medicínu,“ hájí své vyšetřovací metody inženýr Troian z firmy Abiron a tvrdí: „Pravděpodobnost vzniku nemoci je až devadesát pět procent. Žádné konkrétní hodnoty jí ale neřeknu, musela by podstoupit odběr krve. Měla jít hned do laboratoře a udělat konkrétní rozbory.“ Milada ale vyšetření podstoupila a je zdravá!

„Je třeba dát lidem vědět, aby neblbli. Neutráceli takové peníze za nic,“ upozorňuje Milada Nedorostová. Za vyšetření Milady a jejích dvou dcer si totiž firma naúčtovala 7500 korun!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.