Poslední chvíle před masakrem: Zavražděný novinář (†27) a jeho přítelkyně (†27) sháněli pomoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poslední chvíle před masakrem: Zavražděný novinář (†27) a jeho přítelkyně (†27) sháněli pomoc!

Zavražděný novinář čelil výhružkám, státní orgány si přehazovaly trestní oznámení jak horký brambor
Zavražděný novinář čelil výhružkám, státní orgány si přehazovaly trestní oznámení jak horký brambor  (reprofoto/twitter, News and Media Holding)

S Martinou K., která byla s Jánem Kuciakem nalezena zavražděná, mluvili naposledy její bratří Adam (17) a Lukáš (30) ve středu.

Sourozence Martiny K. vypátral slovenský deník Pluska.sk. O zavražděné prozradili, že pracovala na archeologických výzkumech po celé republice. „Přes týden bydlela s námi a na víkendy a každou volnou chvíli se vracela k Jánovi do jejich společného domu,“ prozradil starší bratr Lukáš.

Jan a Martina chtěli 5. května brát v Kostele Královského pokoje v Prešově. Je tedy pochopitelné, že během posledních hovorů řešili záležitosti týkající se jejich svatby. „Ještě před tím jsme si volali, že mají pokažené auto, nešlo jim nastartovat. Tak jsme jim poradili, že mají vytáhnout a nabít baterku z auta. Když jsme jim volali den potom, již nám nezvedli telefon. Brali jsme to tak, že se jim podařilo nastartovat a nyní mají hodně práce,“ prozradili bratři.

Ve středu odpoledne volala Martině i její matka Zlatica. Domluvily se, že si zavolají ještě večer. Jenže to už telefon nikdo nezvedal. Po třech dnes se Zlatici ozvala Jánova matka, že ani on telefon nezvedá, zavolali tedy policii, která našla dvojici zavražděnou.

Další informace o vraždě Jána Kuciaka a Martiny K. najdete ZDE!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.