Primitiv z Hrubšic usouložil ovci k smrti! Dostal za to podmínku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Primitiv z Hrubšic usouložil ovci k smrti! Dostal za to podmínku!

Vladimír Meixner včera u soudu plakal.
Vladimír Meixner včera u soudu plakal.  (ČTK)

BRNO – Opil se, vtrhl do seníku a znásilnil ovci! Za utýrání zvířete uložil včera Okresní soud Brnovenkov Vladimíru Meixnerovi z Hrubšic na Brněnsku půlroční vězení s podmíněným odkladem na 3,5 roku.

Ovce se přitom zaklínila do seníku a zakrátko uhynula, stejně jako tři její jehňata. Meixner musí také absolvovat ústavní sexuologickou léčbu a uhradit škodu 4500 korun za mrtvá zvířata. Případ z Hrubšic šokoval loni koncem léta policisty, pracovníky zemědělského družstva i ochránce zvířat. Meixner se dnes k činu přiznal. Byl prý opilý, a proto jej o 22 let starší manželka nepustila domů. „Šel jsem do salaše a pomilovali jsme se,“ řekl soudu muž, který je podle znalců primitivní osobností. Kdyby se neléčil, týrání zvířat by se opakovalo, shodli se experti. Ovce, která se snažila osvobodit ze zaklínění v seníku, jedno z mláďat zalehla. Další dvě zahynula do tří dnů kvůli ztrátě matky. Potravu z lahve jehňata odmítala. Podle kriminalistů byl Meixner v minulosti vyšetřován i kvůli souložím se slepicemi.

Zoofilové řádili

■ Zneužíval fenku!
Sexuální zvrhlík (30) z Lázní Bělohrad loni v srpnu sexuálně zneužíval svoji dvacetikilovou rotvajlerku! Zubožená, pohublá a na zádech sedřená fenka byla majiteli odebrána a skončila v útulku pro zaběhlé psy.

■ Zavinil smrt telete!
Asi čtyřicetiletý chlap tmavší pleti navštěvoval loni v květnu kravín soukromého zemědělce Pavla Štefely v Krnově-Kostelci. Svůj chtíč ukájel souložením s kravami. Úchyl dokonce zavinil smrt telátka. Odkopl klec s mládětem pod nohy krávy. Ta tele ušlapala! Policie ho nechytila.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.