Tukožroutské polévky co hrdlo ráčí: Klasika v dietách!
Tukožroustká polévka se drží na předních příčkách diet. I když vám bude polévka třetí den lézt krkem, dá se na ní shodit až 5 kilo za týden.
Budete potřebovat:
1 hlávka zelí
6 cibulí
5 rajčat
2 papriky
1 – 2 zeleninové bujóny v kostce
Svazek řapíkatého celeru,
Sůl, pepř
Postup:
Zeleninu nakrájíme na kostky a vyjma rajčat vložíme do velkého kastrolu, zalijeme cca 5 litry vody, přidáme zeleninový bujón a vaříme do chvíle, než je zelenina měkká. Přidáme rajčata a povaříme dalších cca 20 minut. Dochutíme solí a pepřem. Polévku zamrazíme na jednotlivé porce, které budeme jíst celý týden. K tomu si můžeme dopřát
1. den
Kromě banánů, jakékoli ovoce, ovocné stoprocentní džusy, černou kávu
2. den
Jakoukoli zeleninu, čerstvou nebo tepelně upravenou. K večeři je povolená velká pečená brambora s máslem.
3. den
Kombinujete první a druhý den kromě pečené brambory. Polévky je možné opět sníst podle chuti.
4. den
K polévce snězte až 8 banánů a zapíjet je můžete nízkotučným mlékem co hrdlo ráčí.
5. den
Dnes můžete sníst až 0,5 kg vařeného hovězího, kuřecího nebo rybu, 6 rajčat a alespoň jednu porci polévky. Vypít musíte 6-8 sklenic vody.
6. den
Zelenina a hovězí maso (0,5 kg) jsou náplní šestého dne. Nezapomeňte alespoň na jednu porci polévky.
7. den
Poslední den je povolená rýže natura, neslazené ovocné šťávy nebo zelenina. Po tomto dnu se pomalu vracejte do normálu.