Pavel Šalitroš (23) z Bruntálu: Tělem chce dobýt svět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavel Šalitroš (23) z Bruntálu: Tělem chce dobýt svět!

Pavel Šalitroš se živí jako fitness trenér.
Pavel Šalitroš se živí jako fitness trenér. (Foto Aha!: Jiří Krušina)

Všechny peníze vsadil na jedinou kartu Pavel Šalitroš (23) z Bruntálu. Půl roku dře v posilovně, aby svým vypracovaným tělem uspěl v sobotu na prestižní soutěži v Londýně.

Na nápad bojovat v Londýně o titul fitness model přišel letos na jaře. „Chci se stát skutečným hercem, ale nejsem moc vidět. Proto jsem se rozhodl bojovat o vítězství na prestižní světové soutěži. V dalších letech udělám vše pro to, abych vyhrál titul muže roku u nás doma v Česku,“ popisuje Pavel. Poslední měsíce života tráví v posilovně. Už měsíc je základem jeho jídelníčku kilo a půl tresky denně. „Celá příprava na soutěž mě přišla na 200 tisíc korun. Je to včetně startovného, letenky a ubytování v Londýně. Šlo o mé úspory i peníze od sponzorů, ale určitě jich nelituji. Kdo nic nezkusil, nic nezískal,“ tvrdí muž, který se předvede nejen v plavkách, ale také v obleku. „Hodnotit se bude nejen postava, ale také šarm,“ dodal Šalitroš.

Pavel Šalitroš se živí jako fitness trenér.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.