Jarní test Aha: Jací jste podle květin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jarní test Aha: Jací jste podle květin!

Hyacint
Hyacint (Foto: ara)

K tomuhle ročnímu období květy a trocha romantiky prostě patří. Vaše nejmilovanější jarní kytka možná odhalí něco o vaší povaze v našem zábavném testu.

Sněženka
Něžný květ si vyberou přirozeně skromní lidé, kteří mají v sobě prostotu a pokoru. Neupoutávají exotickým vzhledem, ale mají v sobě přirozenou laskavost a jsou ochotni nezištně pomoci. Výborně se cítí v přírodě, mají rádi přírodní materiály a zemité barvy. »Sněženkoví« lidé mají problém s tím, když musí někoho odmítnout, snadno se mohou stát obětí zneužívání.
Rada: I skromný člověk se musí umět ohradit, aby ochránil sebe, své blízké a prosadil dobrou věc.

Tulipán
Tulipány milují spontánní a nevázaní lidé, kteří nepotřebují na zásadní rozhodnutí v životě mnoho času na přemýšlení. Rozhodují se intuitivně a spíše srdcem než rozumem. Milovníci tulipánů si umí užívat života, utrácet peníze a raději sbírají zážitky než věci. Jiní vyhledávají jejich společnost, neboť jsou to velmi přátelští a zábavní lidé, kteří neradi věší druhým na nos své problémy, případně se tváří, že žádné nemají.
Rada: Život nejsou jen radovánky, emoce vás mohou přivést na scestí. Poměřujte všechno zdravým rozumem.



Narcis
I když se označení »narcis« používá pro sebestředné jedince, milovníci narcisek takoví nejsou. Právě naopak, jsou to obětaví lidé, kteří rádi ostatním pomohou, milují společnost a jsou duší rodiny. Navíc mají stále dobrou náladu. Jsou to rození optimisté a jejich dobrá nálada dodává odvahy i ostatním.
Rada: Dejte pozor, abyste se »nerozdali«. Je sice pěkné mít dobré rodinné vztahy a hodně přátel, ale nakonec svou pozornost rozměňujete na drobné. Udělejte si někdy čas jen sami na sebe.

Hyacint
Hyacint má výrazný vzhled i vůni a takoví jsou i lidé, kteří si ho vyberou. Jsou extravagantní, neradi splývají s davem, milují zábavu a krásné věci. Jsou také smyslní, potrpí si na příjemnosti včetně sexu, dobrého jídla, hýčkání. Mají vysoké nároky na sebe i ostatní, potrpí si na dokonalost.
Rada: Buďte k sobě i k ostatním tolerantnější, bude se vám žít radostněji.

Modřenec
Pro toho, kdo si vybere drobné kvítky modřence, je v životě důležitá rodina. Spokojený rodinný přístav je jeho prioritou, má rád děti a miluje i zvířata. Je tolerantní, velkorysý, často však příliš zahleděný do svých záležitostí, takže nevidí věci v širších souvislostech a nedokáže se podívat na problémy i z jiného úhlu.
Rada: Pokud se vám nedaří pořídit si velkou rodinu, nebo se vaše rodina rozpadla, nezoufejte. Jsou i jiní lidé, kteří potřebují vaši pomoc a poskytnou vám zázemí.

Sedmikráska
Sedmikráskoví lidé jsou dobrosrdeční a trochu idealističtí.  Mají smysl pro estetiku, jsou kreativní, ale někdy příliš důvěřiví a chybí jim razance, aby prosadili své zájmy.  Pořád žijí částečně ve svém snovém světě.
Rada: Ideální svět neexistuje a »sedávej panenko v koutě, když budeš hodná, najdou tě« neplatí. Pokud chcete uskutečnit své sny, musíte pro to něco udělat a pokud chcete zažít lásku, musíte počítat s tím, že váš partner či partnerka bude člověk, ne anděl.

Šeřík
Pokud je pro vás hvězdou jara šeřík, jste osobou s náročným vkusem. Šeříkoví lidé jsou velmi činorodí, nevydrží na jednom místě, milují cestování. Ostatní se jim často svěřují. Milovníci šeříků jsou v lásce věrní, ovšem když se zklamou, nemají problém udělat rázný konec.
Rada: Zklidněte se někdy a relaxujte, život vám neuteče, když na chvíli budete jen tiše sedět. Vaše cena nezávisí na tom, kolik toho stihnete.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.