Europoslanec Ransdorf srazil ženu na přechodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Europoslanec Ransdorf srazil ženu na přechodu!

 (: ČTK)

PRAHA – Europoslanec Miloslav Ransdorf (KSČM) srazil včera odpoledne na přechodu v Praze 6 čtyřiačtyřicetiletou ženu. Žena utrpěla lehčí zranění, má oděrky na hlavě a na rukou.

Nehoda se stala krátce po 14. hodině v ulici Čs. armády. Svědci tvrdí, že Ransdorf stál se svým autem asi 10 m před přechodem, kde vysazoval spolucestujícího. Podle serveru Nova.cz si Ransdorf zřejmě neuvědomil, že je kousek od přechodu pro chodce, nedal přecházející ženě přednost a srazil ji.

„Já ji viděl na poslední chvíli... Je to vůbec poprvé, co se mi takováto věc stala. Jsem z toho v absolutním šoku. S tou paní soucítím a samozřejmě jsem připraven nést odpovědnost,“ řekl ČTK Ransdorf. I podle jeho informací byla žena zraněna jen lehce.

Policejní mluvčí Vojtěch Bernášek uvedl, že žena byla přesto odvezena do nemocnice na vyšetření. Policie nehodu vyšetřuje, škoda zatím nebyla vyčíslena.

9.6.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.