Je Jurečka analfabet? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Je Jurečka analfabet?

Ekonomickými analfabety nazval Miloš Zeman některé ministry.
Ekonomickými analfabety nazval Miloš Zeman některé ministry. (Foto: ara)

Ekonomickými analfabety nazval včera prezident Miloš Zeman (72) některé ministry.

V pořadu Blesk.cz S prezidentem v Lánech si vzal na mušku ty členy vlády, kteří po oznámení, že loňský rozpočet skončil s přebytkem 61,8 miliardy korun, začali plánovat, jak s penězi naloží. Jedním z nich byl například lidovecký Marian Jurečka. „Těch 62 miliard, to není něco, co leží na účtu, co si můžete vzít a použít, těch 62 miliard fyzicky neexistuje,“ vysvětloval Zeman.

Přečtěte si
hedvicka
10. 1. 2017 • 07:51

vážení diskutující,zda je Jurečka analfabet, to tedy fakt lze tvrdit těžko. Ale! Je-li pravda, že pod něj spadá označování výrobce na potravinách, tak se to analfabetovi blíží. Např. v různých OC na kuřecích řízkách nebývá uveden výrobce, ale pouze distributor /např. Distributor: Tesco Česká republika nebo Distributor Slovenská republika, dříve tam bylo dokonce uvedeno, Baleno migranty tam a tam, nyní nevím, co tam ponovu vymysleli, protože v OC Tesco kuřecí řízky už dávno nenakupuji, ale pochopitelně nejsem naivní, určitě tam nějaká vytáčka uvedena bude a nejen tam/. Prosím, pane Jurečko, na obalech má být uveden pravdivý výrobce a ne různé přitroublé výmysly pro blb.ce.

defakto
9. 1. 2017 • 17:05

... jestli je i analfabet to nevím , ale nejspíš je to úchylná , falešná , podrazácka *** , prostě typický představitel lidovců !

rockyshowman
9. 1. 2017 • 15:43

Na Jurečku mi nesahejte, ten ví co bude za rok, jaká bude úroda, jaké bude sucho, popř. zda budou povodně, Ten ví komu dát podporu již rok předem.Umí rozfrkat prachy daňových poplatníků tam, kam uzná za vhodné. Patří do party těch, kteří to myslí s národem dobře. Káže vodu, pije víno. Má dobré srdce miluje církev, jezdí na traktoru, kdy ostatní lidé musí sedět doma, protože obchodní centra jsou uzavřena, lesy mají zákaz vstupu atd...... Je to dobrý člověk, chytrý a milý. Ten přebytek bez problémů rozdá svým. To je alespoň chlap!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.