Prezident Zeman: Vodní děla proti migrantům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prezident Zeman: Vodní děla proti migrantům!

Miloš Zeman
Miloš Zeman (Foto Aha! – Vlaďka Hradská, ČTK)

Prezident Miloš Zeman (71) má, jako vždy,  jasno. Proti migrantům by na hranicích použil i vodní děla! Současně sní o malém domečku se zahrádkou, kde by jeho žena Ivana (51) venčila pejska. Koupí si ho z úspor ve výši 10 milionů.

Se svým plánem se prezident svěřil včera obyvatelům Českých Velenic, kde se zastavil při své třídenní návštěvě Jihočeského kraje. Kromě jediného protizemanovského transparentu ho lidé vítali s nadšením. Je to totiž po T. G. Masarykovi teprve druhý prezident, který městečko na česko-rakouských hranicích navštívil.

„Výši svého konta jsem zveřejnil i s tím, co jsem si za celý život našetřil. Jsou to mé celoživotní úspory. Nejde tedy o utajené zdroje, kvůli kterým tuto informaci ostatní politici zřejmě nezveřejnili,“ uvedl Miloš Zeman a pokračoval: „Je jich dost na to, abych mohl koupit domeček se zahrádkou, kde by mohla žena venčit psa.“ Zeman současně potvrdil, že je připraven dál z prezidentského fondu podporovat Klokánky. Doufá, že se k němu připojí nejen politici, ale i ostatní občané.


Máte děla, ne?

Zeman si prohlédl registrační místo přímo na česko-rakouské hranici, připravené na větší vlnu migrantů. Právě v prostorech bývalé celnice by je policisté zaregistrovali, ověřovali jejich totožnost a rozdělovali do menších skupin. „Podobně jako v sousedním Rakousku i nám hrozí imigrační vlna. Právě tady a na jihu Moravy. Odtud by migranti chtěli přejít přes nás dál do Německa a Německo je vrací tam, odkud přišli,“ poznamenal Zeman s tím, že zatím k nám proudí migranti po silnici a po kolejích. „Zatím nechodí po lesních a polních pěšinách. Kdyby začali, musíme povolat armádu a aktivní zálohy, které se už budují. Vedle policie a armády se připravuje i nasazení hasičů. A hasiči mají i vodní děla,“ zdůraznil.


Kdo nepracuje, ať...

Řešení nabízel i v problematice lidí, kteří žijí ze sociálních dávek a nechtějí pracovat. V městečku, kde je šestiprocentní nezaměstnanost a bydlí tam řada nepřizpůsobivých obyvatel, našel velkou podporu. „Zrušme zákon, který umožňuje lidem žít z přemrštěných sociálních dávek. Zvyšme minimální mzdu a snižme sociální dávky včetně příspěvků na bydlení pro ty, co nechtějí pracovat. Je třeba mít odvahu a postavit se těm, kteří budou vykřikovat, že je to diskriminace,“ prohlásil Zeman.



Přečtěte si
antonuis.j
4. 6. 2016 • 10:12

Konečně prezident, který si nebere servítky a řekne na plnou pusu co si myslí (někdy to pravda přešvihne, ale proč ne? Vzdělání a IQ na to má!) a mluví jasně a nelže o situaci v zemi!! Na hranice by klidně mohli instalovat zařízení na napalm a dávky - ani nemluvím, pan Zeman to řekl přesně a skvěle! Dokud bude "diskriminovaná menšina" takhle nehorázně vyžírat stát a vysmívat se do očí pracujícím, půjde to tu víc a víc do kopru. Bič na ně, ať makají a neřvou, jsou čím dál horší. Už se ze mě - díky jim - stal rasista!

-bello-
4. 6. 2016 • 09:46

Zeman je po 1989 první prezident, který vychází ze situace, která v Česku opravdu je . Havel a spol. nám akorát v novoročních projevech říkali , že ..." Naše země nevzkvétá. .! " a spolu se Šláfnbergem rajtovali populisticky kolem lidských práv Číny, Tibetu i Ruska a zapomněli pro tu zemi , co jim pod rukama "nevzkvétá " obchodovat ! Nezapomněli ji ale usilovně drancovat Zeman je velmi umírněný, já už dávno navrhuju plamenomety v rozestupu 50 m kolem Česka.Vyděračskému Bruselu tato země nedluží nic. Lautr nic!

aveneta
4. 6. 2016 • 08:15

chaluge....jistě, že ve všem nemám zcela stejný názor se Zemanem, ale v základních bodech a postojích k dannému stavu s ním souhlasím, umí vyjádřit co si myslí byť ho za to potom ostatní politici pranýřují, někdy se vyjádří i hezky "peprně" pořád lepší než ty ideologické kecy typu "sluníčkáři" či propagandu Multi-kulti

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.