Psychiatr Cimický: Hrozivá autonehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Psychiatr Cimický: Hrozivá autonehoda!

Jan Cimický
Jan Cimický (: archiv)

PRAHA – Psychiatr Jan Cimický zřejmě přežil svou smrt. Po příjezdu z Francie, kdy se autem vracel z Luhačovic, do jejich vozu na dálnici D1 na 118. kilometru narazil v plné rychlosti zezadu jiný vůz.

Psychiatr Jan Cimický zřejmě přežil svou smrt. Po příjezdu z Francie, kdy se autem vracel z Luhačovic, do jejich vozu na dálnici D1 na 118. kilometru narazil v plné rychlosti zezadu jiný vůz.

Škodu Fabii náraz odrazil na svodidla. „Cítil jsem jen takové žďuchnutí zezadu a pak se auto začalo točit. Ze všech čtyř členů posádky jsem dopadl nejlépe, jen s pohmožděninami. Například řidič měl zlomených šest žeber a lopatku. Všichni, kdo nehodu viděli, nechápali, jak jsme to mohli přežít. Smrt seděla na svodidle a pak se naštěstí rozhodla odejít,“ řekl Aha! Cimický, který v okamžiku havárie seděl na místě spolujezdce a utrhlo se s ním sedadlo. Z jihlavské nemocnice se však už dostal do domácího ošetřování.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.