Pozor, zlá veverka! Pokousala už osm lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pozor, zlá veverka! Pokousala už osm lidí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Roztomilá zrzečka, kterou krmíte s dětmi v parku? Kdepak, zuřivá fúrie napadající lidi! Taková je veverka, která v Kalifornii zle pokousala už osm lidí a postarší manžele přivedla málem do hrobu.

Část Kalifornie nyní žije ve strachu. Lidé vyděšeně zírají do korun stromů a čekají další útok. Vše má na svědomí obyčejná veverka, která se vydala na válečnou stezku! V okolí Novata už napadla osm lidí, zaměřuje se hlavně na důchodce, které kouše do rukou, nohou a dokonce do hlav.„Žádáme lidi, aby zůstali v klidu. Jde o jednu malou veverku. Že tak útočí, je velká rarita. Musela ztratit přirozený strach z lidí,“ snaží se uklidnit populaci ochránci zvířat.


Vyprávějte to ale Richardu Williamsovi (87)! Důchodce pracoval v garáži, když ho šílené zvíře napadlo. „Čtyřikrát seskočila ze stromu a zaútočila. Když jsem ji zahnal, pokaždé se hned vrátila. Jednou se mi usadila na rameni, nemohl jsem ji setřást, držela se pořádně drápy. Než jsem se jí zbavil, kousla mne do pravé ruky, nohy, do hlavy a dokonce do rtu,“ vyprávěl muž poté, co ho ošetřili v nemocnici a dostal bolestivou injekci. Zlotřilý hlodavec napadl a zranil i Williamsovu ženu Normu, která se ho snažila zahnat koštětem. Je jen otázkou času, než zaútočí znovu...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.