Náraz řidiče vymrštil, nohy zůstaly v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Náraz řidiče vymrštil, nohy zůstaly v autě!

Mezi obcemi Kaznějov a Horní Břízou minulý týden tragicky havarovalo terénní mitsubishi. Na místě zůstali tři mrtví.
Mezi obcemi Kaznějov a Horní Břízou minulý týden tragicky havarovalo terénní mitsubishi. Na místě zůstali tři mrtví. (pro Aha! – Luboš Vacík)

KAZNĚJOV – Byl to otřesný pohled i pro otrlé záchranáře! Mezi obcemi Kaznějov a Horní Břízou na Plzeňsku narazil řidič (57) Peugeotu 406 do stromu takovou rychlostí, že tělo vylétlo z auta ven, ovšem uvnitř zůstaly obě nohy. Muž na místě zemřel.

Tragédie na silnici smrti - Čtvrtý mrtvý za 9 dnů

„Vozidlo zatím z nezjištěných příčin sjelo na rovném úseku ze silnice a prudce narazilo do stromu. Od něj se automobil odrazil a zůstal v příkopu,“ řekl policejní mluvčí Josef Aubrecht.

Na místo okamžitě vyrazili záchranáři i hasiči. „Naše lékařka musela na místě konstatovat smrt řidiče,“ uvedla mluvčí plzeňských záchranářů Lenka Ptáčková. Následky nárazu byly pro řidiče devastující. „Ten náraz byl tak silný, že tělo vyletělo ven, ale zdeformované plechy řidiči amputovaly obě nohy v oblasti kolen. Hasiči pak museli končetiny vyprostit z vozidla,“ popsal mluvčí krajských hasičů František Vaško.

Úsek silnice I/27 mezi Kaznějovem a Horní Břízou bývá přezdíván silnicí smrti. „Nehoda se stala téměř na stejném místě jako před čtrnácti dny, kdy tu zemřeli tři lidé a jeden se zranil,“ řekl Aha! mluvčí Aubrecht. Minulou středu terénní automobil Mitsubishi zřejmě ve velké rychlosti narazil do stromu a skončil v protisměru v příkopu. Dva mrtvé muže a jednu ženu našli záchranáři mimo vůz.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.